Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Webáruház környezettudatosan. Lehetséges?

Webáruház környezettudatosan. Lehetséges?

Webáruház környezettudatosan.

Lehetséges?

 

Olvasási idő: 3 perc

 

 

Sajnos az online kereskedelemmel óhatatlanul együtt járó csomagküldés nem oldható meg csomagolásmentesen.

 

A kép forrása: pixabay.com

 

 

Viszont „A mi családunk” szeretett volna az elveinknek megfelelően minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy választásainknál szem előtt tartsuk a környezet védelmét, és emellett a csomagolóanyag beszerzése során lehetőség szerint magyar vállalkozásokat támogassunk.

 

Így jutottunk el a magyar tulajdonú családi vállalkozáshoz, a Poly-Pack Kiskunhalas Kft.-hez. A cég weboldalának nyitóképe és szlogenje már elsőre nagyon szimpatikus volt számunkra: „A jövő zöld-csomagolóanyagainak gyártója.”

 

A kép forrása: patikataska.hu

A kép a Poly-Pack Kiskunhalas Kft. engedélyével került felhasználásra.

 

 

A cég fő tevékenységi köre a csomagolóanyag-gyártás. A termékeiket 100%-ban a magyar piacra értékesítik magyar munkaerő bevonásával. Működésük során folyamatosan kutatják a lehetőségeket a hagyományos műanyag csomagolás alternatív, környezetet kevésbé terhelő alapanyagú csomagolóanyagok gyártása kapcsán. Az elmúlt években a folyamatos alapanyag-kutatások és próbagyártások eredményeként e szegmens egyik meghatározó szereplőjévé váltak. Gyakorlatilag megkerülhetetlen céggé nőtték ki magukat a zöld-csomagolóanyagok gyártása területén.

 

Mi a cég biztonsági ökofutártasakjait választottuk annak érdekében, hogy a csomagküldés során csökkentsük a környezeti terhelést. Ezek az ökofutártasakok azáltal környezetbarát termékek, hogy a cégnél keletkezett technológiai hulladék újrafelhasználásával készülnek. A termékek „öko” megkülönböztető feliratot kapnak, így remélhetőleg a vevők is felfigyelnek majd arra, hogy „A mi családunk” webáruház számára milyen fontos a környezetbarát megoldások megtalálása.

 

 

A cég tevékenységével kapcsolatban további információkat ide kattintva találhat.

 

Csatlakozzon hozzánk és választásainál Ön is tartsa szem előtt a környezet védelmét!

 

Bartyik Nóra

 

Az oldal tetejére