Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hanganyagok

Kedves Kismama!

Örülünk, hogy érdeklődik a telefonon is hallgatható meditációs hanganyagaink iránt. Ez azt jelenti, hogy szeretne tenni testi-lelki harmóniájáért, és hisz benne, hogy a mentális felkészülés elengedhetetlen a szép szülésélményhez. Mára számos kutatási eredmény támasztja alá a relaxáció jótékony hatásait a várandósság alatt. A meditáció rendszeres alkalmazása mellett oldódik a stressz, csökken a felgyülemlett feszültség, és a szülés miatti félelem és szorongás is jelentősen csökkenthető. Továbbá bizonyított tény, hogy azoknál a kismamáknál, akik várandósságuk alatt rendszeresen relaxálnak, sokkal kisebb a szülés utáni depresszió kialakulásának kockázata is.

A meditációs hanganyagainkhoz tartozó hozzáférést a megadott e-mail címre küldjük meg Önnek. A hanganyagokat tartalmazó linkek segítségével a meditációk bárhol, akár mobiltelefonról is hallgathatóvá válnak. Válassza ki az Önnek megfelelő hanganyagot, megrendeléskor pedig kérjük válassza a "elektronikus átvétel" opciót, hiszen az anyagokat e-mailben fogjuk eljuttatni Önnek.

Amennyiben mindhárom hanganyagot egyszerre megvásárolja, úgy a teljes csomag kedvezményes áron az Öné lehet. Ehhez válassza a mindhárom hanganyagot tartalmazó "Harmónia" csomagunkat.

Mivel tudjuk mennyire fontos, az irányított meditáció során a meditációt vezető hangja és az aláfestő zene, ezért az alábbi linken lehetőséget adunk, hogy belehallgasson a megvásárolni kívánt anyagba. Reméljük ezzel segítjük döntésében!

https://hanganyagok.amicsaladunk.com/demo/DEMO_Meditacio_12-36_het_kozott_bemutato_anyag.mp3

Rendezés:
Az oldal tetejére