Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.990 Ft
3.890 Ft
Kedvezmény: 3%
Az akció időtartama: 2022. 09. 04. -
Menny.:db
Cikkszám: KONYV_22
Elérhetőség: Raktáron
Sokféle elképzeléssel és módszerrel találkozhatunk, ha a gyerekek fejlesztésének témájában kutakodunk. Vannak szakemberek, akik úgy vélik, hogy a gyermeket hagyni kell a genetikailag programozott úton haladni, külső támogatásra semmi szükség. Mások nagyon magas elvárásokat fogalmaznak meg a gyermekfejlesztésben, és módszereikben erőteljes ráhatással próbálják a lehető legtöbbet kihozni a gyermekből. A jó megoldás minden bizonnyal a két álláspont között van.
A ma és a közeljövő világa újabb és újabb kihívások elé fogja állítani a felnövekvő nemzedéket. Fontos, hogy a gyermekek már életük első éveiben sokféle ingerrel találkozzanak, ezáltal nyitottá váljanak az új dolgok befogadására, gondolkodásuk rugalmas, viselkedésük érdeklődő, hozzáállásuk kreatív legyen.
A gyermekek fejlesztése a legtöbb társadalomban két síkon zajlik. Hazánkban általában két-három éves korban, a bölcsődében vagy az óvodában találkozik a gyermek először az intézményi fejlesztés módszereivel. A szülőknek az első években, később az együtt töltött időben van lehetőségük arra, hogy gyermekük fejlesztésében részt vegyenek.

E kiadványban a szülők találnak a gyermekük fejlesztését, nevelését szolgáló
- foglalkoztatási ötleteket (napi lebontásban),
- egyéb játéklehetőségeket,
- a beszédfejlődést előmozdító mondókákat,
- nevelési tanácsokat,
- sőt egyes játékszerek fejlesztő funkcióiról is olvashatnak.

A javasolt tevékenységek a kicsi érzékelésének finomítását, kognitív és értelmi képességeinek fejlődését, viselkedésének formálását, érzelmi életének gazdagítását segítik.
Országos házhozszállítás
FoxPost csomag automata
Ingyenes szállítás

Anya, taníts engem! 1. Fejlesztési lehetőségek és játékötletek születéstől 3 éves korig

3.990 Ft
3.890 Ft
Kedvezmény: 3%
Az akció időtartama: 2022. 09. 04. -
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére